Stilte na de storm

Geplaatst op

Hoi!

Het is een tijdje stil geweest op deze site, en ook op social media was het rustig.
Ik ben al een tijd van plan om weer een nieuwe reeks workshops te plannen en weer wat meer op social media te plaatsen. Echter ben ik daar tot nu toe nog niet echt aan toegekomen. We zijn op vakantie geweest, heb een aantal shoots gedaan sinds de vakantie en ben druk geweest met werken als juf. En voor diegene die mij volgen op Instagram of Facebook, weten ondertussen dat ik in verwachting ben.
Dus ja, druk zat 🙂
Hierdoor lag de site en de fotografie momenteel op een laag pitje. Nu met de zomervakantie in aantocht en vanaf november mijn verlof in aantocht, heb ik hopelijk veel meer tijd om up-to-date te blijven.

Er komen dus ook weer een aantal workshops aan!

– Workshop portretfotografie:
zowel in de studio als buiten. Er is zelfs voor deze workshop een prachtig model die komt poseren, ontzettend leuke workshop, al zeg ik het zelf!

– Workshop basisfotografie:
Ik leg alle ins en outs uit van de camera, waarbij ik het ook heb over de belichtingsdriehoek. We gaan er ook op uit om te oefenen en de theorie in de praktijk te brengen. Alle info krijg je ook op papier, erg handig soms!

– Workshop foto’s bewerken:
Je bent al aardig trots op de geschoten foto’s, maar er is meer uit te halen! Ik leg je uit hoe je foto’s op de computer of laptop kan bewerken (met Lightroom) en kan opknappen. Je kan nog zoveel meer uit de foto’s halen!

Op deze link hieronder vind je meer informatie over deze workshops.
Hier staan ook de geplande data!

See you soon!

Workshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *