De dag van JA

Geplaatst op

Al 2 jaar keek ik uit naar deze bruiloft! En toen ze mij vroegen om te fotograferen was ik helemaal door het dolle.

Jorn en Arnold zijn op 4 juli 2019 getrouwd, en wat een topdag was dat! Op 3 juli hebben we een shoot gedaan in de Suikerfabriek in Groningen. Prachtige locatie! Echt een aanrader. Natuurlijk vonden zij het na 2 uur wel genoeg geweest, maar ik was zo enthousiast geworden van deze locatie en de vele fotogenieke plekken dat ze mij een beetje moesten afremmen.

Dus…als iemand ooit hier een shoot wil doen, dan houd ik me aanbevolen 😉

4 juli was het zonnig en 21 graden. Perfect weer dus! De ceremonie in de kerk was heel mooi, en dan ben ik toch blij dat ik soms mijn tranende ogen even achter de camera kan verstoppen. Na de ceremonie was het van het kerkje 1 minuut lopen naar de feestlocatie. En ook deze locatie was ontzettend mooi ( www.dekruimel.nl ).  Tussen de bloemenvelden met als achtergrond het kerkje maakten we de groepsfoto’s. Daarna heerlijk onder de appelbomen gegeten. Als kers op de taart was er uiteraard een geweldig feest!

Geniet van de foto’s!
Ik geniet ook nog even terug van deze perfecte dag <3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *